01

Jarenlange
ervaring in
chapewerken!

Een gemotiveerd team dat vele prestigieuze chapewerkprojecten heeft uitgevoerd.

Van De Mierop chapewerken is reeds vele jaren een begrip in de wereld van chapewerken en dekvloeren.  We zijn dan ook trots op de kwaliteit van ons vakmanschap dat we over heel België mogen tonen.  Wat uw behoefte ook is.  Wij kunnen u een oplossing bieden om aan uw behoeften en budget te voldoen.  Kies voor een kwalitatieve en ervaren aannemer voor uw chapewerken en dekvloeren.

Innovatie

Sinds 2020 beschikken we over een nieuwe chapemachine om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Expertise

Onze kennis en begrip van de technische benadering, materialen en installatiemethoden zorgen voor een vlotte uitvoering van uw project.

Afwerking

Wij zorgen ervoor dat alles tussen de basisplaat en de uiteindelijke vloerafwerking met zorg wordt behandeld.

16 september 1967
De Start
16 September 1967, de start van een nieuwe firma. 2 broers en hun schoonbroer haalden de handen uit de zakken en sloegen de handen in elkaar. Waarom geen eigen zaak starten? Doen wat we graag doen en waar we goed in zijn? Vanaf 1967 was ‘Gebroeders Van de Mierop en Geerts’ een feit.
16 september 1967
1 augustus 1997
Op eigen benen
1 Augustus: Roger Van de Mierop gaat zijn eigen weg en start ‘Van de Mierop Roger Chapewerken’
1 augustus 1997
1 augustus 2003
Zo vader, zo zoon
Al sinds de geboorte was de zoon al gek ‘van de grote camion’ en wou hij niets liever dan meerijden. Terwijl hij opgroeide kon hij geregeld moeder wel eens overhalen om samen te gaan kijken wat papa deed op het werk als hij weer eens in Rijkevorsel stond te werken. Tijdens het puberen ging ‘het zot’ er wel wat vanaf maar de algemene interesse in het werk van vader ‘Roger’ bleef bestaan. Eenmaal de wilde haren verloren werd de beslissing genomen, zoon ‘Tom’ zou mee in de zaak stappen, dit gebeurde dan ook in het voorjaar van 2003. Sindsdien werken vader en zoon dagelijks samen, en doen ze hun best voor u.
1 augustus 2003
1 augustus 2019
Tom Van de Mierop
De zaak is nu verhuisd naar de Heerbaan te Rijkevorsel. De thuis van zoon Tom en de nieuwe zaakvoerder van Algemene Chapewerken Van de Mierop Roger bvba.
1 augustus 2019
1 december 2020
VDM Chapewerken BV
De overname is nu compleet met een nieuwe vennootschap en een naamsverandering.
1 december 2020